Rajendran Residence

This feature filled home was co-designed with the client.  The owner brought in a design he liked and described the features.  This design however, didn’t maximise either the site or the local environment.  After some tailoring, a new plan layout was created which embodied all the features the owner wanted to incorporate.

StreetRender

Dewdney’s Entertainment Room

When the Dewdney’s purchased their home, they discovered a large, under-utilised basement area.  Their wish-list was to have a bar area, pool room and home theatre room, connected to the upper living area via a spiral stair, but separated from the noise.  The final result is spectacular, although technically difficult to achieve, with under-pinning existing footings, achieving waterproofing, termite proofing and drainage in an exceptionally narrow space, re-piping plumbing, acoustic insulation, custom designed stairs, custom designed joinery, curved glass block walls and custom lighting design.  The results speak for themselves.