Tag Archives: Extension

Dewdney’s Entertainment Room

When the Dewdney’s purchased their home, they discovered a large, under-utilised basement area.  Their wish-list was to have a bar area, pool room and home theatre room, connected to the upper living area via a spiral stair, but separated from the noise.  The final result is spectacular, although technically difficult to achieve, with under-pinning existing footings, achieving waterproofing, termite proofing and drainage in an exceptionally narrow space, re-piping plumbing, acoustic insulation, custom designed stairs, custom designed joinery, curved glass block walls and custom lighting design.  The results speak for themselves.

McAuliffe Residence

This extension was originally intended as a small addition of a bedroom and study for their grand-daughter. After our first meeting we co-created an extra sitting room and master bed suite, and renovated an existing bedroom into a bed/study space for the grand-daughter.
The result is a spacious new entry, a new master bedroom suite and a new sitting room with a wrap around verandah, seamlessly integrated into the original design of the home.

McAuliffe Residence
McAuliffe Residence
Mc Auliffe Sitting Room
McAuliffe Sitting Room